Webdesigner Zaandam voor een website op maat

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte website of een professionele webdesigner in Zaandam? Media Knights staat voor je klaar! Elke klant is uniek en daarom ook elke website. Wij inventariseren je producten/diensten en geven een advies op maat voor zowel on- als offline marketing. Wij ontwerpen je website speciaal voor jouw bedrijf en optimaliseren deze voor zowel mobiel als desktop gebruik. Daarnaast krijg je de vrijheid om je eigen content toe te voegen zonder dat je je website stuk kan maken. Heb je een webshop nodig, contactformulier of wil je je werk tonen in een portfolio? Wij maken deze helemaal op maat, naar jouw wens(en).

  • Op maat gemaakt voor jouw bedrijf
  • Geen standaard (generieke) templates
  • Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
  • Responsive ontwerp (mobile first)
  • Betaalbaar

Een eigen WordPress website, ook voor een klein budget

Ook met een klein budget helpen wij je graag verder. Ook hier doen wij niet aan standaard generieke templates maar denken met je mee wat het beste aansluit op jouw wensen en doelgroep. Een ontwerp waar over nagedacht is, persoonlijk en op maat. Ook voor een kleiner budget ontwerpen wij een complete website op basis van jouw huisstijl, doelgroep en doelen. Daarnaast melden wij je website aan bij Google (SEO) en geven wij advies over zowel online als offline strategie. Denk hierbij aan teksten/content voor je website zoals landingspagina’s en social media content maar ook drukwerk zodat je jouw merk ook offline kan versterken.

Website vindbaar op Google (SEO)

Onze websites worden compleet op maat gemaakt; wij maken geen gebruik van standaard (aangekochte) templates. Wij maken alles zelf, op basis van de behoefte van de klant en zonder overkill aan (ongebruikte) scripts en trackers waar niemand iets van snapt of weet wat het doet. Zo maken wij je website compleet naar wens, kunnen wij je website beter optimaliseren voor SEO en kunnen wij een beter (en sneller) eindresultaat garanderen, voor nu en de toekomst.

Tags: webdesigner zaandam, webdesign, SEO, website op maat

Let's work together

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van webdesign en webdevelopment? Neem dan contact op met Rory voor meer informatie.

Rory Servaas
Account Manager
06 - 41 42 58 71
rory (at) mediaknights (punt) nl