Epix Arcade

Voor een virtual reality arcade in Zaandam bedachte wij het complete concept van logo en visuele uitingen tot web-development. We dachten mee met het concept en de invulling van de VR Arcade om een totaal beleving voor de bezoeker te ontwikkelen. Het resultaat is een nostalgische tijdreis in een gezellige en huiselijke setting waar je als bezoeker komt om te ontsnappen aan de realiteit.

Van logo tot invulling van de VR arcade

Inspiratie voor de ontwikkeling van de huisstijl en inrichting van de arcade kwam vooral uit het verleden; van oude wijsheid (i Ching) tot de nostalgische herinneringen uit de jaren ’80/’90. Het beeldmerk van het logo is geïnspireerd op I-Ching #53 (betekenis; de Ontwikkeling / Geleidelijke vooruitgang) en tevens de A van Arcade. Vanuit hier is een huiselijk gevoel gecreëerd die zowel op drukwerk en online als in de arcade terug te vinden is.

Online boekingssysteem

Zo nostalgisch de sfeer in de VR Arcade moest worden zo modern en makkelijk moest het reserveren via de website verlopen. Hiervoor zijn wij een samenwerking begonnen met het boekkingssysteem BookSimple. Door het optimale boekingsproces goed uit te werken hebben we samen met BookSimple een aantal features kunnen ontwikkelen die specifiek voor Epix Arcade toegevoegd zijn aan het boekingssysteem en nu ook voor anderen klanten van dit systeem gebruikt kunnen worden. Zo helpen we niet alleen onze eigen klanten maar dachten ook mee om het globale proces van het boeken voor iedereen te verbeteren.

over dit project

Voor Epix Arcade hebben wij de volgende diensten mogen leveren:

  • Conceptontwikkeling
  • Logo/huisstijl ontwerp
  • Drukwerk (flyers, folders, visitekaartjes, posters)
  • Maatwerk WordPress website
  • SEO optimalisatie

Bekijk de website

Epix Arcade

Let's work together

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van webdesign en webdevelopment? Neem dan contact op met Rory voor meer informatie.

Rory Servaas
06 - 41 42 58 71
rory (at) mediaknights (punt) nl